CĂRȚI

Lucrarea

Lucrarea de Gabriel Socaciu

„Lucrarea” este o carte a unei conştientizări personale, a unei treziri la care toţi aspirăm ca suflete venite cu o misiune incredinţată de entităţile cereşti.

Cuprins:

Noua viziune
Creșterea vibrațiilor
Lumina interioară
Îndrumări spre tămăduire
Ritmurile circadiene, orarul organelor
Apa ca medicament
Energia alimentării materiei și etericului
Metode de protecție energetică
Informația păcatelor și legilor Divine
Iertarea păcatelor
Purificarea corpurilor
Purificarea sufletului
Curățarea mintală
Trecerea
Bioenergia
Mesajul
Trezirea

 

Tămăduirea interioară

Gabriel-Socaciu-Tamaduirea-Interioara-Carte

CUPRINS:

Calea spre tămăduire

Descifrarea suferințelor – Tălpile

Dantura

Coloana

Digestia

Umbrele și rănile sufletești

Alchimizarea păcatelor

Fricile și iubirea divină

Vinovăția și iubirea divină

Lăcomia și iubirea divină

Deznădejdea și iubirea divină

Minciună și iubirea divină

Iluzia și iubirea divină

Atașamentele și iubirea divină

Lumina bolilor

Formule pentru vindecare

Alimentația energetică

Întrajutorarea și credința

Copiii luminii

Un univers moral

 

Întâlnirea cu Hristos. Terapia iertării.

Această carte s-a născut din dorința simplă, naturală, de a înțelege iertarea ca pe un act profund, fiziologic, eliberator.

Când suntem pregătiți să iertăm în fiecare moment al zilei, atunci suntem gata să-L primim pe Hristos, cu porțile deschise, în sufletul nostru.

Și nu este vorba de acel Hristos supralumesc, intangibil, aproape ireal, ci de acel Hristos omniprezent, găsit pe fiecare chip de om pe care-l întâlnim într-o zi obișnuită.

Iertarea nu este numai un cuvânt, un concept, ea este o formă de energie purificatoare, tămăduitoare, care curăță corpul nostru și îl eliberează de stringuri, de legăturile care ne țin încătușați de lipsurile, fricile, neiertările înaintașilor noștri.

RECOMAND

Cred că valoarea acestei cărţi stă în faptul că demistifică masiv vălurile de ceaţă care s-au aşternut de-a lungul vremurilor peste povestea adevărată a vieţii lui Isus.
Descoperim aici un sine de lumină care se încarnează şi trece prin haina umană, care se formează prin mult exerciţiu, multă voinţă, multă dedicaţie planului divin şi Creatorului. Un adevărat model pentru fiecare din noi şi nicidecum un fiu de Dumnezeu născut de-a gata.

În primul volum descoperim munca uriaşă de formare şi rememorare a propriei identităţi şi misiuni.

De-a lungul paginilor vedem cum prin practică Isus îşi reconstruieşte conexiunea spirituală tot mai puternică, se eliberează de atâtea iluzii umane şi reuşeste să-şi asculte vocea interioară până la capăt, cu o forţă tot mai crescândă şi tot mai unită cu Sursa interioară.

Este un mare act de curaj şi… de iubire din partea autorului să se avânte la o asemenea misiune de a reconstitui învăţătura autentică a Învăţătorului, după două mii de ani de confuzie.

După patruzeci de ani de călătorii astrale din care au rezultat 38 de cărţi, consider că suntem în faţa capodoperei sale pentru care s-a pregătit atâta timp. Mă bucur să ne fie dată posibilitatea de a traduce această carte în limba română, pentru ca acest curent luminos pe care ea o poartă să poată să ajungă la cât mai mulţi.

Aceeaşi voce, a unui Isus plin de iubire se revarsă şi din paginile cărţii traduse deja de noi Intâlniri solare a lui Marianne Dubois, dar acolo este vocea lui Isus astăzi, aşa cum se prezintă în întâlnirile din planul subtil cu autoarea.
În paginile Cărţii secrete a lui Isus, se desfăşoară povestea încarnării lui Isus, aşa cum autorul, reputat pentru această capacitate, o vede şi în acelaşi timp o retrăieşte aşa cum e înscrisă în Memoria timpului, Akasha, acolo unde toate întâmplările de pe acest pământ sunt înregistrate.