You are currently viewing Intîlnire spirituală la mănăstirea Oaşa

Intîlnire spirituală la mănăstirea Oaşa

View Calendar
12/03/2021 08:19 - 15/03/2021 08:19

Grupul "Suflete in Ascensiune" va avea o întîlnire spirituală, de suflet, la mănăstirea Oaşa (judetul Alba) în perioada 12-14 martie 2021 (vineri - duminică)

În program vor fi discuţii de grup şi cu părinţii duhovnici ai acestei mănăstiri, drumeţii în zona de un pitoresc aparte, participarea la slujbe, eventuale activităţi uşoare, care se pot face pentru întrajutorarea vieţii de obşte.

Scopul acestor întîlniri în locuri cu o energie aparte, de multe ori vindecatoare pentru suflete, este conectarea cu Sinele Divin, primirea de mesaje şi descoperirea interioară, la care ajungem cu mult mai greu în viaţa de zi cu zi, printre activităţile cotidiene ale oraşelor în care trăim.

Mesele se servesc la trapeza mănăstirii, sau in imediata apropiere a acesteia, în fucţie de disponibilitatea părinţilor duhovnici. Cele doua nopţi le vom petrece in incinta mănăstirii.

Transportul pînă la Oaşa se face pe cont propriu, iar reunirea grupului va fi vineri, 12 martie, în jurul prînzului, in funcţie de sosirea tuturor participanţilor.

Nu există costuri suplimentare în afara celor pe care le vom plăti, prin donaţie la mănăstirea Oaşa.

Inscrierile se fac la tf.0734 726 932 sau printr-un mesaj pe pagina mea de FB, Gabriel Socaciu

Te aşteptăm cu drag să te alături grupului nostru!