Tratament pentru atacurile energetice

Tratament pentru atacurile energetice

Sunt perioade in care ne simţim epuizaţi, ceva ne apasă aparent fără motiv. În multe cazuri ale acestor stări de disconfort, de cădere fizica şi psihică, structurile noastre energetice s-au încărcat cu elemente de joasă frecvenţă.

Aceste căderi şi suferinţe ale corpului energetic vin în urma unor acţiuni de  vampirizare, deochi, judecată puternică din partea altora, duşmănie, invidie, rea credintă, pizmă, ură, blestem, făcătura, chiar şi vrăjitorie, dar şi din stări interioare ca învinovăţirea puternică, ruşinea, autoflagelarea, victimizarea.

În funcţie de cît de puternic suntem protejaţi, de lumina noastră interioara si de puterea atacului energetic avem stări care pornesc de la simple indispozitii care trec in urma unui simplu Tatăl Nostru spus cu credinţă pînă la adevarate destructurari in plan profund, energetic, care pot duce la leşin, migrene, stări de rău, vărsaturi, dureri.

Una dintre metodele de purificare/curăţare la care apelez cînd mă simt foarte încărcat este urmatoarea:

În camera in care urmează să se faca procedura de curăţare se aprind trei, şapte, sau nouă lumînari. Eu aprind de regulă trei, dupa însemnul Sfintei Treimi.

Chemăm de trei ori Lumina Sfintei Treimi si rostim rugaciunile Tatal Nostru si Crezul cat mai profund cu putinţă. Rostim apoi psalmii 3,19, 30 si 31, cu efect puternic in alungarea entitatilor de intuneric. In incheiere putem spune psalmul 50.

Dacă starea de rău persistă putem repeta procedura, sau apela la un terapeut de încredere care ne poate face această curăţare energetică. În cazuri deosebit de grave este bine să mergem la un părinte duhovnic pentru spovedit, eventual impărtăşit. In aceste cazuri nu se mai mănîncă nimic, se bea doar apă şi se spun rugăciuni. Postul cu apa de 1,3 sau 7 zile (in cazuri deosebite) purifică structurile energetice şi reface echilibrul centrilor de energie.

Să nu uităm insă de prevenţie în orice caz de atac energetic: faptele bune, in Lumină, milostenia, spovedania, impartasania, evitarea contrarietăţii cu oameni şi întîmplări de viaţă, evitarea judecaţii altora, participarea la liturghii, mersul in pelerinaje şi mai ales trăitul în adevăr în relaţia cu Dumnezeu.