You are currently viewing Energizarea prin alimentaţie

Energizarea prin alimentaţie

Alimentele sunt forme de viaţă, iar asimilarea lor poate face diferenţa dintre sănatate şi boală. Pentru un proces complet de hrănire este nevoie de câteva etape, legate de purificare, energizare şi asimilare corectă.

 

Pasul 1: Curăţarea, purificarea alimentelor.

Spălatul cu apă al alimentelor nu este suficient. În plus, multe vin deja ambalate, ori sunt procesate, conservate sau chiar iradiate. Cei mai mulţi oameni le consumă în această stare, de contaminare energetică şi nu este de mirare că masa nu-i hrăneşte, sau îi poate face să fie iritaţi, nemultumiţi. Alimentele poartă o informaţie, ele au amprenta persoanelor care s-au ocupat de ele în acest proces lung străbătut in cele mai multe cazuri. Multe dintre ele, mai ales cele aduse din export, au fost stropite cu diverse substanţe şi conţin adaosuri care le cresc durata de viată, dar le diminuează puterea nutritivă.

Pe cât este posibil, hrana să fie din partea locului, cât mai naturală şi mai puţin procesată. În orice caz, hrana trebuie purificată şi curaţată şi energetic. Ea se poate purifica prin rugăciuni speciale, semnul Sfintei Cruci făcut deasupra lor, folosirea anumitor formule. „Se purifică, se curaţă aceste alimente cu Lumina Sfântă trimisă de bunul Dumnezeu pentru ştergerea, anihilarea toxinelor, informaţiilor negative şi oricăror impuritaţi pe care le conţin” este una dintre formule, dar fiecare poate spune ceea ce crede şi îi intăreşte convingerea că această purificare s-a şi făcut.

Alături de curaţarea energetică este bine să închinăm ceea ce consumăm lui Dumnezeu, pentru că toate cele pe care ni le-a dat să se intoarcă la El ca formă de supunere şi recunostintă. Se spune că după purificare cu Lumina şi inchinarea ei putem consuma şi otravă, întrucât şi ea dispare in faţa puterii divine.

Pasul 2: Hrănirea propriu-zisă, energizarea

Să ţinem cont, înainte de a introduce în noi hrana, că stomacul nostru are dimensiunea a doi pumni de-ai noştri, aproximativ un bol de supă. Orice adaos presupune un efort suplimentar, forţarea organelor de digestie şi îmbolnavirea lor treptată. Aşa că este bine să folosim un număr limitat de alimente şi să le combinăm cât mai simplu. Mestecarea profundă ajută bila să producă mai mult lichid biliar, care stimulează ficatul să asimileze mai uşor hrana. Prin respiraţie profundă trimitem substantele nutritive şi în partea superioară, in special la nivelul plămânilor, aşa că este bine să o folosim cât mai des in timp ce consumăm liniştiţi hrana noastră.

Pasul 3: Mulţumirea şi recunoştinţa

Încheierea unei mese nu se face după înghiţirea ultimului dumicat din farfurie, ci după mulţumirea şi recunostinţa pe care o trimitem parţii noastre Divine. Hrana ajunge astfel şi la nivelul centrilor superiori, ai zonei capului şi glandelor hipofiza si epifiza. Vom simţi atunci o stare de linişte, de împlinire profundă, care ne va da multă energie şi forţă interioară.

După ce ne vom alimenta astfel un timp vom vedea că avem mai multă energie, un tonus crescut şi că nu mai avem nevoie de atâtea alimente pentru a ne simţi sătui. Ne hrănim nu numai prin alimente, ci şi prin aerul folosit, prin respiraţie profundă şi multumirea, recunoştinta adusă Divinităţii

 

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!