Apa, ca medicament

Apa, ca medicament

Obişnuiesc să mulţumesc apei, să vorbesc cu ea. Pot spune că am o relaţie personală cu apa pe care o beau. Apa preia energia cel mai rapid. Dacă vreţi să vă simțiți rău puneți apa pe care o beţi în faţa unor bolnavi. În scurt timp, se va încărca cu informaţia din gândurile acestora. Când primiţi pe cineva în casă, să-i daţi un pahar cu apă înainte să vă treacă pragul, apa va prelua energia gândurilor lui.

  • Seara, înainte de culcare, puneţi un pahar cu apă lângă pat, ea se va încărca cu energia negativă. Dimineaţă o aruncaţi.
  • Nu beţi direct din sticle de plastic, apa de acolo este bolnavă cu informaţia primită de la cei care au luat-o, cărat-o, imbuteliat-o şi vândut-o.
  • Înainte să o beţi, faceţi următoarele lucruri. Puneţi apă într-un vas de lut, ceramică sau sticlă, cam de 2-3 litri. Puteţi scrie pe vas Mulţumesc, Pace, Iubire, Iertare sau alte cuvinte cu vibratia inalta şi faceţi pe el semnul Sfintei Cruci.

La început faceţi curăţarea ei de impurităţi, toxine, încărcătura negativă. Eu folosesc semnul Sfintei Cruci deasupra vasului cu apă de 3, 7, sau 9 ori concentrându-mă pe intenţia de curăţare de toţi factorii malefici. Puteţi folosi rugăciunea „Tatăl Nostru”, cu efecte deosebite.

Pasul doi este energizarea apei. Poţi pune ambele palme deasupra ei şi spui „Tatăl Nostru” de trei ori. Eu folosesc şi formula „În numele Tatălui, Fiului şi Sfântului Duh se energizeaza aceasta apă cu energie divină„. Poţi pune în apă, peste noapte, un bulgăraş de argilă şi puţină sare de mare pentru o energizare şi mai eficientă. Bea apă încet, cu
recunoştinţă şi mulţumire.

Bea apă sfinţită de rugăciune permanentă. Apa preia energia divină din vorbele şi gândurile tale. Ocroteşte apa de gândurile şi vorbele rele, invidioase şi bârfitoare ale tale şi celor din jur. Când introducem hrană în fiinţa noastră, energia ei va însufleţi, activa, regenera, dar în acelaşi timp ea va putea inflama sau dezechilibra interiorul nostru.