You are currently viewing O altfel de vindecare

O altfel de vindecare

Cu cât oamenii se afundă în materialismul vietii, cu cât cresc competitia, înversunarea, întrecerea şi dorinta de câştig, cu cât energiile grosiere, de joasă frecventă pun stăpânire pe vieţile celor ce le aleg, cu atât creşte energia aflată în „opoziţie”.

Cei ce slujesc lumina, altruismul, bunătatea, întrajutorarea, pacea, liniştea, iubirea, încep să fie din ce in ce mai mult sprijiniţi, din ce in ce mai rapid se bucură de beneficiile frecvenţelor înalte, de regenerare, evolutie, purificare.

Totul se purifică într-un mod rapid, schimbarea este inevitabilă, iar orice opunere in faţa ei aduce epidemii, afecţiuni şi boli fizice şi sufleteşti care nu mai pot fi tămaduite prin metodele actuale, ale acestei medicini care se axează pe corpul fizic şi simptomele deteriorărilor lui.

Medicina actuală scanează, cercetează, analizează amănunţit efectele unei boli asupra câmpului fizic, al corpului. Simptomele, care se prezintă sub forma de dureri, stări de rău, slăbiciuni, congestii, tensiuni sunt catalogate sub forma unor denumiri de boli, afectiuni.

Pasul urmator este suprimarea lor forţată, indepărtarea „răului” prin mijloace diverse, de cele mai multe ori radicale şi care lasă omul din ce in ce mai văduvit de energia sa vitală.

Insă aceste avertismente, aceste simptome pe care corpul fizic le experimentează vin dintr-un dezechilibru al energiilor, prezent in corpurile nonfizice ale omului.

Armonia si dizarmonia produse in campurile energetice subtile se văd în starea de spirit şi în emoţiile, trăirile, sentimentele fiecărei persoane.

Pentru a fi studiate, este nevoie de o altă deschidere şi perspectivă, de o altă paradigmă, care îşi face loc din ce in ce mai des.

Medicina energetică are din ce in ce mai multi adepţi, terapiile alternative au un rol important in cadrul unor societati bine definite.

Însă noua viziune, legată de studierea corpurilor energetice (eteric, astral, mental, cauzal) are nevoie si de o inţelegere mai profundă, legată de moralitatea straturilor subtile. Asta pentru că EXISTĂ O MORALITATE A CREAŢIEI, călăuzitoare, plină de viaţă, de puterea de reînnoire.

Dacă omul are sentimente, daca el răspunde pozitiv la emotii cu frecvente inalte, datatoare de incredere, de speranta, de tămăduire, de iubire, înseamna că şi Creaţia, întreg Universul, natura vie din care face şi el parte este corelată acestui sentiment profund.

În momentul în care este capabil să simtă sentimente frumoase, înălţătoare, ca altruismul, generozitatea, compasiunea, iertarea, iubirea, omul rezonează profund cu acest sentiment universal de bunătate, de pace, de linişte.

El nu poate fi separat de acest mecanism profund, de intregul său decît in starea de dezechilibru, de însingurare, de suferinţă, de boală.

Cînd simte din nou sentimente pozitive, legate de generozitate, pace, armonie, fiinţa umană se însănătoşeşte, reintră în vibraţia generatoare, creativă, evolutivă.

Consider că cel mai bun mijloc pentru ca omul să-şi redobândească acest echilibru şi implicit starea de sănătate este reconectarea cu acest câmp de energie purificator, vindecator, al Creaţiei.

Chiar şi atunci cand organismul este slăbit, deteriorat, când suferinţa a invadat interiorul fiinţei, celulelor, organelor, ţesuturilor, omul se poate redresa, reactiva.

Însă pentru ca acest lucru să se intample este nevoie de o altfel de gândire, de o schimbare de multe ori radicală a obiceiurilor, modului de gândire şi viziunii asupra propriei fiinţe şi mediului în care traieşte.

El trebuie să înţeleagă că nu este separat, ci este parte dintr-un întreg, iar armonia şi sănătatea depind de cât de mult inţelege să respecte aceleaşi caracteristici prezente la nivel de macrocosmos.

Când işi schimbă modul de gandire şi viziunea, când creşte nivelul de constiinţă, sentimentele se schimbă la rândul lor.

Cu toţii vedem efectele sentimentelor pozitive asupra noastră, asupra celor din jur. Atingerea, mângâierea, bunătatea, smerenia, blândeţea prezente în sunetele unei muzici liniştitoare, în formulele unei rugăciuni, în imboldurile unui duhovnic sau ale unui alt ghid spiritual, toate ridică nivelul de vibraţie şi duc la însănătoşire.

În ani de zile am invaţat şi experimentat această formă de vindecare prin creşterea nivelului de vibratie energetică, prin purificarea gândurilor, prin educarea şi apoi asimilarea unor altfel de sentimente.

Am observat cum suferinte fiziologice mai mult sau mai putin profunde răspund la cuvinte, gânduri şi sentimente.

Este suficient să ştii să vorbeşti cu propriul corp, cu propriile celule şi organe pentru ca rezultatele să apară.

Cînd recunoştinţa, iertarea, mulţumirea, pacea iau locul fricilor, supărărilor, intransigenţei  şi vinovăţiei se văd rezultate deosebite în plan fizic şi energetic.

Am studiat într-o zi efectul cîmpului energetic al unui fruct în starea sa iniţială, apoi în momentul transmiterii unui sentiment pozitiv, de mulţumire şi recunostintă, si intr-altul, de supărare şi resentiment .

Fructul şi-a extins câmpurile de energie în prezenţa cuvintelor si sentimentelor luminoase şi le-a îngustat când gândurile au fost negative, distructive.

Au urmat multe alte exemple, masuratori personale, experimente.

Am observat pe pacienţii care îmi veneau la cabinet efectele sentimentelor pozitive, ale rugăciunilor, blândeţii, liniştii. Am văzut cum se destindeau, cum îşi creşteau aria cîmpurilor de energie în acele momente.

Acelaşi lucru putem să-l facem cu corpul nostru, cu cei din jur, cu plantele, animalele.

Totul este energie în noi şi în jurul nostru şi felul în care ne raportăm la ea este cheia pentru obţinerea sănătăţii, pentru evolutie şi purificare.

Sentimentele pozitive sunt părţile luminoase, cu vibraţie înaltă, a acestor energii.

Ele sunt seminţele pe care le plantăm, apoi le udăm, le intreţinem dezvoltarea. Seminţele sunt gândurile şi sentimentele în lumină, care dau rod până la urmă, cu ajutor divin.

Am înţeles din experienta proprie şi din cea a unor pacienţi şi cunoscuţi ai mei, că singura în măsură să vindece o boală este forţa sufletului, capacitatea lui de a emite sentimente cu vibraţie înaltă.

N-am cunoscut pe nimeni care să se vindece rămânând neiertător, rigid, plin de frustrări şi resentimente.

Însă am văzut multe lumini în ochii celor ce au înţeles menirea lor şi rolul sentimentelor, gîndurilor, vorbelor în evoluţia lor.

Avem medicamente puternice, gratuite, lăsate de Dumnezeu lumii noastre pămîntene. Ele nu sunt numai plantele, alimentele, apa, aerul, ci şi graţia, bunăvoinţa, milostenia coborâte ca unică putere în sufletul omului. Atunci cînd va inţelege că singura vindecare este cea a restabilirii legăturii cu partea sa divină, omul se va reconecta la Creatorul său.

El va deveni, sau redeveni, Omul făcut după chipul şi asemănarea Lui Dumnezeu.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!