You are currently viewing Calea spre autovindecare

Calea spre autovindecare

Daca pornesti pe calea propriei vindecari trebuie sa intelegi ca drumul tau este plin de obstacole. Trebuie sa stergi niste limite care ti-au fost impuse de societate. De mic ai fost invatat de familie, apoi de societate, niste lucruri legate de subordonare. Nu-i vina nimanui, dar nici tu nu poti urma la nesfarsit o cale gresita. Ca sa nu te molesesti si sa devii slab fixeaza-ti un scop personal.
Sistemul te invata sa ajungi dependent.Toti te invata calea spirituala si cum sa te faci sanatos, dar adevarul este: vezi vreun om sanatos in jurul tau, atat spiritual, cat si fizic? Raspunsul ti-l vei da singur.
Ca sa ai grija de tine si sa-ti rezolvi unele suferinte trebuie sa inveti sa mananci numai acele alimente pe care le vezi si care sunt vii. Nimic pasteurizat, iradiat, conservat. Nimic afanatori, E-uri, sare si zahar devitalizate. Invata sa mananci la ore fixe, mestecand prelung si bucurandu-te pentru fiecare aliment.
In fiecare aliment viu este o informatie pe care o iei de la Divin, asa ca bucura-te de acest „dialog”. Mananca de cate ori ti-e foame si ai grija la combinatii. Cand mananci un aliment acid, ajuta-l cu unul alcalin.
Arunca orice fel de desert cu zahar, iar fructele consuma-le doar pe stomacul gol. Mananca de sezon. Fiecare anotimp iti ofera alimentul potrivit, aflat la maximum de energie
Periodic invata sa lasi organismul sa se odihneasca, sa elimine surplusul de toxine si aciditate.
Postul, chiar si unul scurt, este curatenia generala interioara. Organele, limfa, sangele si tesuturile tale au nevoie de refacere, de repaus.
Nu pune nimic pe piele care sa nu poti ingera. Fa-ti un sapun de casa si o pasta de dinti simpla.
Periaza-ti pielea pentru stimularea circulatiei.
Maseaza-ti degetele de la maini si picioare, intinde-ti incheieturile.
Cand simti o durere nu te infige in medicamente, observa ce vrea sa-ti spuna, este un strigat de nemultumire. Respira profund, incalzeste palmele si trimite propria energie locului dureros. Iti apartine, este al tau.
Nu lupta cu durerile, nici cu boala. Invata sa nu le hranesti cu stres, tensiune si alimente nocive. Pe acest drum, al vindecarii, te pot insoti diverse persoane, insa unele dintre ele sunt oi in haine de lup.
Asa ca fa totul fara ostentatie, cu smerenie. Eviti astfel sa atragi neintelegerea dusmanoasa a celor ignoranti. Acestia sunt un obstacol la fel de mare ca slabiciunile care iti spun sa renunti de atatea ori.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!