Ca să fii sanatos…

Te-ai convins ca nu este suficientă o retetă, un inghitit energic de pilule cu un pahar de apă dat peste cap dimineata si seara.

Nu este suficientă vocea autoritara a unui medic, nici lama unui bisturiu, nici stralucirea vreunui aparat de ultima generatie, care-ti taie respiratia, dar iti lasa acelasi gol in suflet.

Ca sa te faci bine, trebuie sa intelegi ca esti informatie, energie. Esti unic. Daca ai o frecventa energetica mai mare (functie de varsta astrala, misiune personală, Lumina interioara etc) este musai sa te incarci cu vibratie inalta. Asa ca nu o sa mananci ce mananca vecinul doar pentru ca vezi ca acesta nu pateste nimic ani de zile cu alimentele pe care corpul tau le scuipă afară la doar cateva minute dupa contact cu ele.

Nu o sa-ti strangulezi spiritul cu vreun job impus de societate, de parinti, de bunici, „de asa ceva este bine pentru tine!”

Nu o sa-L vezi pe Dumnezeu doar in rama unor icoane si in spatele unor ziduri.

Ca sa-ti pastrezi energia inaltă trebuie sa te incarci, asa cum vezi că face telefonul tau. Priza este acolo unde te conectezi cu intentia incarcarii.

Poate fi o padure, o manăstire, marginea unui lac, un copac compatibil.

Poate fi apusul sau răsaritul unui soare, privitul cerului, vorbitul cu ingerii, chemarea Luminii.

Poate fi rugaciunea, prezenta constientă, milostenia, fapta bună, ofranda.

Poate fi rostirea numelui Hristos, poate fi acceptarea totala a lumii Divine.

Dupa ce incărcarea devine un mod de viata, poti trece la lucruri la fel de importante: curatarea organelor, sufletului, mintii.