You are currently viewing Spune iarta-ma de fiecare data sufletului tau, el este poarta spre Divinitate.

Spune iarta-ma de fiecare data sufletului tau, el este poarta spre Divinitate.

In fiecare zi ai la dispozitie o anumita cantitate de energie. Trebuie sa fii constient ca ea se va imparti la oamenii nepotriviti din jur, la situatii stresante, locuri incarcate negativ, vampiri individuali si colectivi. Vei da o parte din energie cand gandesti, vorbesti, te agiti, mergi, lucrezi, te concentrezi, cand judeci, invidiezi. Gandurile aiurea, haosul, locurile aglomerate sunt cele mai mari consumatoare de energie. La fel problemele stresante care te macina, discutiile in contradictoriu, lipsa perspectivelor, anxietatea, oboseala cronica. Cand termini energia campurilor tale apelezi la cea structurala, a organelor, tesuturilor, celulelor. Este un lucru de care trebuie sa te feresti, asa iti slabesti scutul protector, imunitatea, vitalitatea organelor. Ajungi un robotel cu bateriile descarcate, incapabil sa mai termini o zi fara sa gafai si sa te plangi de oboseala. In plus, ajungi irascibil, nemultumit, stresat.
Ca sa dramuiesti cum trebuie aceasta energie trebuie sa inveti sa o conservi si sa o acumulezi. 
Dimineata, la sculare, obisnuieste sa-ti clatesti gura cu ulei, apoi sa-ti cureti limba si sa te speli pe dinti. Dintii sunt legati de rinichi, iar rinichii inseamna vitalitate. 
Respira profund, din abdomen, cu fereastra larg deschisa, chiar daca esti intr-o zona mai poluata. Dimineata e cam singurul moment al zilei in care aerul este respirabil. 
In locul cafelei obisnuite care iti face suprarenalele dependente bea doua pahare cu apa, cu inghitituri mici. Ridica-te pe varfuri de cateva zeci de ori, apoi fa cateva exercitii pentru coloana. 
Obisnuieste-te sa folosesti un numar de cuvinte si ganduri pentru ziua respectiva, concentreaza-te pe ele. Gandurile multe iti risipesc energia in tot atatea directii, nici Universul nu stie ce sa mai faca cu tine. Cand gandesti aiurea tot sistemul endocrin este in dificultate, la fel si creierul.
Opreste-te sa controlezi ceva, doar ai grija la respiratie, energia va rezolva multe in locul tau, vei fi ghidat unde trebuie sa ajungi. Facand acest lucru iti dezvolti intuitia, abilitatea de a comunica spontan cu energia divina. 
Inainte sa intri in locuri aglomerate fa rugaciuni de protectie (psalmi, Tatal nostru, Crezul)
Evita oamenii vampiri, daca nu poti priveste-i deasupra fruntii si incruciseaza bratele pe piept. Salvezi energie pretioasa. Cand apar stari conflictuale gandeste-te ca esti prea mic sa rezolvi ceva ce nici macar Divinitatea nu poate. Ea doar corecteaza. 
La fiecare doua ore respira profund, cu ochii inchisi si coloana cat mai dreapta. Priveste cat mai des cerul si florile, copacii, tot ce este viu. 
Inainte sa ajungi acasa poti face o plimbare in parc. Daca esti prea grabit, opreste-te si curata vesmintele energetice ca si cum te-ai scutura de praf. Lasa la usa toate energiile negative si multumeste Cerului ca esti viu, intreg si conectat. Aprinde lumanari cat mai des posibil. Nu astepta vizita la preot pentru spovedanie. In fiecare ceas aduni vini, ganduri rele, incalcari ale legilor Universului. Spune iarta-ma de fiecare data sufletului tau, el este poarta spre Divinitate.