You are currently viewing Curatarea corpului energetic

Curatarea corpului energetic

Asa cum fizic, pielea, tesuturile, parul se murdaresc, asa si corpurile noastre energetice se incarca, se umple cu tot felul de deseuri. 
Nu degeaba spunem, de atatea ori, ca ne simtim incarcati, fara sa stim de ce anume. 
In campul nostru energetic apar amprente si spatii intunecate nascute de intentii, ganduri, sentimente, fapte cu vibratie joasa ce ne apartin noua, sau celor cu care intram in contact in mod uzual, sau intamplator. 
Cele mai grave pete din corpul nostru energetic sunt cele ale ramasitelor de suflete ale celor ce ne vor raul, care il proiecteaza in structurile noastre prin injuraturi, ganduri de razbunare, blesteme si in unele cazuri prin farmece, atacuri Psi, magie neagra, in special vrajitorie. 
Pentru a curata corpul energetic este nevoie nu numai de purificari periodice, ci si de cresterea protectiei biocampurilor noastre. 
A nu rezona cu raul este cea mai buna metoda de protectie, insa pentru acest lucru este nevoie de minimalizarea sporita a Ego-ului, de cresterea Luminii interioare si de cat mai mult lucru in Lumina (fapte de bine, ajutorare, sacrificiu personal, ofrande)
Trebuie sa va spun ca Divinitatea ne-a lasat fiecaruia aceasta capacitate de autocuratare, de purificare. 
Ea nu apartine numai initiatilor, insa metodele difera. 
O metoda eficienta de curatare energetica lasata pentru toti este postul. 
O zi de miercuri sau vineri cu post alimentar face adevarate minuni, cu conditia ca el sa fie dublat de postul sufletului si mintii. 
Este mai lesne sa nu mananci nimic o zi, sa bei doar apa, dar este infinit mai greu sa-ti infranezi gandurile de invidie, rautate, judecata. 
De aceea, inainte de o zi de post trebuie facute rugaciuni de iertare, de multumire, de recunostinta pentru Divinitate, careia i te supui in totalitate, facand un exercitiu de cainta. 
Daca esti la inceput poti posti in acest fel jumatate de zi. 
A fi onest cu tine nu este slabiciune, ci inceputul unui drum ce duce la inteleptire. 
Daca ai putea privi cu ochii fizici ce se intampla intr-o astfel de zi de post total, probabil te-ai ingrozi cand ai vedea cam ce poate iesi de acolo…
Liturghia, Sf Maslu, spovedania, impartasania sunt metode eficiente de purificare. 
Doamne a lasat fiecarei natii, popor, metode specifice, asa ca nu o sa te apuci tu sa aduci de la altii nu stiu ce tehnici samanice, cand ai la dispozitie Sfanta Cruce, inchinaciunea, mirul, metaniile. 
Nu de alta, dar nu functioneaza ca acolo, la ei, este o discutie prea ampla ca sa iti explic si de ce. 
Tamaierea, miruirea, binecuvantarea le poti face si tu, nu trebuie sa lasi numai pe preot sa faca toata treaba, sau sa crezi ca vei fi pedepsit pentru asta. 
Daca vei fi atacat de un duh rau intr-o zi trebuie sa reactionezi imediat, prin post negru, rugaciuni puternice si iertari.
Si nu uita niciodata sa folosesti protectia cea mai puternica. Iubirea pentru Hristos, credinta in Sfanta Treime, in Lumina si in Iubire.
Daca alegi, sau esti ales sa lucrezi in Lumina esti obligat sa te supui Ei. 
Alta cale nu exista, sau daca exista, ea nu duce acolo unde doresti tu.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!