Conexiune dintre om si Divinitate

Conexiune dintre om si Divinitate

Inlaturarea continua a efectelor Ego-ului si instrainarii produse de acesta duc la trezirea omului, la cresterea capacitatii sale de a constientiza ca este parte a unui intreg, nu separat si independent fata de acesta. El incepe sa-si aduca atentia in interiorul fiintei sale, asculta de acolo mesajele transmise, incepe un dialog cu Sinele sau. 
Respiratia profunda, de la nivelul abdomenului, creste capacitatea energetica a corpului sau astral, care primeste informatii din ce in ce mai complexe, pe masura ce omul avanseaza in cunoasterea sa interioara. Atentia la respiratie este conectare la Sursa primordiala. Adevarata conectare se face prin atentia continua la respiratie, la fiecare inspir si expir. Prezenta continua asupra acestui proces este o adevarata rugaciune in miscare. 
Sunt multi oameni care mediteaza sau se roaga o ora pe zi, ei cred ca este suficient, iar apoi se arunca in ritmul haotic al vietii fara sa mai fie atenti la respiratie, la ritmurile interioare ce genereaza ganduri, stari, emotii. Atunci cand omul este prezent si atent la Sinele sau, el se afla in dialog cu Sursa sa de energie, informatie si viata. Devine un canal deschis, este indrumat, calauzit, aparat. 
Protectia Divina il inconjoara, ii invaluie corpul cu o bariera protectoare. Multi oameni care pierd mai mult sau mai putin aceasta protectie prin destructurari ale sufletului primordial sunt expusi la accidente, nefericiri, la ceea ce ei numesc ghinioane sau impotriviri ale destinului. 
Sunt corectii fizice sau psihice, sunt intamplari care apar in mod repetat, sunt avertismente ca drumul nu este unul corect, ca nu functioneaza aceasta conexiune dintre om si Divinitate.